mandag 14. februar 2011

Dette ser Vannvittig morsomt ut

I går dumpet jeg tilfeldigvis bort i et arrangement som skal avholdes i Bø sommarland 15. juni. Det er en naturfagshappening med 8000 elever og 4000 eksperimenter, Andreas Wahl inviterer til en vannvittig opplevelse for elever fra hele landet. Fra hjemmesiden vannvittignaturfag.no: På slutten av aktivitetsdagen i Bø Sommarland samles vi alle sammen til ikke ett, men to verdensrekordforsøk! Det første er å holde verdens største naturfagstime, med over 8000 elever. Andreas lover at dette ikke blir noen vanlig naturfagstime. Her vil poteter og røykringer fly gjennom lufta, elever gå på vannet, eksplosjoner og kunstige skyer stå på rekke og rad.

Den andre verdensrekorden vi prøver oss på er et kjent triks, nemlig å putte mentos i cola. En del har nok sett det før, eller prøvd selv. Men ingen har noen gang sett 4000 colaflasker sprute brus høyt til værs. Det har nemlig aldri skjedd før. La oss slå nåværende rekord på 2500 stk ned i støvlene – sammen!

Dette ser jo kjempe morsomt ut! Har kjempe lyst å ta med meg klassene mine, men er usikker på om jeg klarer å få til finansiering av reise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar