fredag 11. mars 2011

To stjerner og et ønske


Frøkna er en kollega av meg, hun skriver bloggen Verdens beste jobb og ga meg en gang et godt tips om tilbakemeldinger til elever. Det er en kjent sak at de skal mange gode kommentarer til for å veie opp en kritisk. Men nå er det en gang sånn at vi skal jo hjelpe elevene våre til å bli bedre, så vi kan jo ikke bare rose. Dette er en snill måte å gi tilbakemeldinger. Gi to stjerner for noe som var bra og som du ønsker at eleven skal fortsette med og et ønske for neste oppgave.

4 kommentarer:

  1. Dette er en vurderingsmåte som jeg bruker ofte. Herlig flott! Særlig på enkle muntlige fremlegg. Barna er veldig interesserte i å vite hva medelever gir dem stjerner i, og hva de får slags ønske.

    naturfagslærer A 7.trinn

    SvarSlett
  2. Det er jo en kjempe god ide at elevene også vurderer hverandre på denne måten, at jeg ikke har tenkt på det før. Mon tro om dette også kan brukes til egenevaluering?

    SvarSlett
  3. Ja, det tror jeg faktisk. Må vel være en herlig måte å evaluere seg selv. Har faktisk prøvd det, dog bare en gang. Men det funket veldig fint :)

    SvarSlett
  4. Hei alle sammen, jeg er her for å vitne, om hvordan jeg blir rik og berømt suksessfull modell i verden, jeg har gått gjennom motgang i årevis, siden jeg mistet begge foreldrene mine, kunne jeg ikke gå videre med transportøren min pga. økonomisk løsning da, inntil for fem måneder siden, mente jeg en venn som introduserte meg i frimurerfamilien, først var jeg redd for å bli med, fordi jeg har lest så mye falske nyheter gjennom internett om frimurerfamilien, og som jeg nå vet det er ikke sant, alt var falske nyheter, og jeg vil bruke denne muligheten til å si en stor takk til frimurerfamilien, alle brødre og søstre i denne familien, jeg er så takknemlig for støtten dere alle gir meg, og for de som trodde frimurerfamilien er ond, som ikke kjenner reglene og forskriftene til denne familien, vennligst slutt å dømme hvis du ikke vet om det, og slutt å dele falske nyheter, hvis du er interessert i å bli medlem og nyte fordeler av frimurerfamilien, kontakt av icial adresse nedenfor for mer informasjon.

    Hva skjer; +31687329133
    E-post; info.masonic.oregon@email.cz
    E-post; info.masonic.oregon@gmail.com
    Eller les mer om oss på Facebook-sidelenke; https://web.facebook.com/infomasonicoregon

    SvarSlett